Change Your Space Change Your Space

Dagboek van Jon

Soms weet ik niet meer zo goed wat mijn rol in het leven is. Ik ben een doos. Dat betekent dat ik gemaakt ben voor het verzamelen van spullen. Maar de laatste tijd vraag ik me regelmatig af of het wel goed is mijn bestaan te vullen met spullen. Mijn hoofd loopt er van over!

Dat zette me wel even aan het denken. Ik voelde me een beetje een John Doe. Je weet wel, die naam die ze in het Engels gebruiken voor een anoniem persoon. Je hoort het in crime series vaak, bij een slachtoffer waarvan ze nog niet weten wie het is.

Hoe dan ook, ik voel me ook wat anoniem. Mijn hele bestaan heeft altijd gedraaid om spullen. Ik wil vrijheid en ruimte. De wereld verkennen. Dingen meemaken. Voortaan verzamel ik ervaringen in plaats van spullen!

En ik wil je graag meenemen op deze reis. Het dagboek van een doos op zoek naar zingeving.

 

Spread the love

Share Post :

More Posts

Geef een reactie